Mind Lab Pro Sverige ᐈ Bästa Nootropics Köp 3 få 1 Gratis

Mind Lab Pro Sverige

Nootropics stackar är inte nya. De har använts för sina påstådda kognitiva förbättrande egenskaper i flera år.

Och idag, med så många varumärken som konkurrerar om den ständigt ökande marknaden, kan det vara utmanande att berätta ludd och hype från ”riktiga”.

Går in i Mind Lab Pro och produkten påstår sig förbättra kognitiva prestanda genom att möta hjärnans komplexa behov med ”11 nootropics som arbetar i 6 bio-vägar för att förbättra ett brett spektrum av kognitiva funktioner”.

Även om detta är en övertygande anledning att köpa den här produkten, måste man komma ihåg att inte få produkter inte lever upp till hypen.

Är detta fallet med Mind Lab Pro? Lever detta märke upp till påståendena och förväntningarna? Det får vi reda på i den här Mind Lab Pro-recensionsartikeln.

I den här recensionen kommer vi att titta på varumärket, fördelarna och ingredienslistorna för att hjälpa oss komma fram till en slutsats och hjälpa dig att fatta ett välgrundat köpbeslut.

Vad är Mind Lab Pro?

Mind Lab Pro

Regelbundna brain boosters, särskilt för studenter, kommer med negativa biverkningar.

Till exempel, Modafinil och andra märken utsätter användare för faror genom att bara öka intellektet tillfälligt.

Mind Lab Pro är en helt naturlig behandling för mental långsamhet och dåliga kognitiva förmågor.

Mind Lab Pro är en av de receptfria nootropikerna som backas upp av vetenskaplig forskning och oberoende forskning.

Till skillnad från många receptbelagda läkemedel hjälper detta till att hantera hög kronisk stress och samtidigt förbättra den kognitiva funktionen.

Även kapslarna kan konsumeras som vanliga kosttillskott för att förbättra de övergripande neurala funktionerna.

Mind Lab Pro förmåga att främja optimal hjärnkemi vittnas av användare.

Att konsumera Mind Lab Pro anses allmänt vara säkert eftersom ingredienserna är kliniskt testade, till skillnad från andra receptfria nootropika.

Nervtillväxtfaktorn som finns i Mind Lab Pro gör den unik i världen av nootropics.

Det finns dock flera andra faktorer som ger produkten ett försprång och gör den till ett av de bästa Adderall-alternativen på marknaden.

Tillverkad av Opti-Nutra Company, ett välkänt företag för hälso- och hälsoprodukter, gick Mind Lab Pro igenom grundliga kliniska tester för att verifiera dess effektivitet och säkerhet.

Produkten kombinerar naturliga, säkra och högkvalitativa nootropics. Ingredienserna arbetar tillsammans för att förbättra kognitiva prestationer genom att öka fem huvudfunktioner:

Uppmärksamhet

● Koncentration
● Högre kognition
● Minne och
● Förbättrat tal

Med hjälp av kraften hos 11 nootropics hävdar tillverkaren att Mind Lab Pro ger liknande fördelar som Modanifil utan några biverkningar.

Till skillnad från flera neurorelaterade kemikalier är Mind Lab Pro inte en experimentell produkt. Den tillverkades efter en serie effektivitetstestningar.

Viktigast av allt, Opti-Nutra har varit ett erkänt namn i nootropics värld under lång tid nu.

Företaget lanserade flera anständiga produkter för att stödja hjärnans funktion och hjärnhälsa och Mind Lab Pro är en av deras bästa inventarier.

Hur fungerar Mind Lab Pro ?

Mind Lab Pro

Nu kanske du undrar om Mind Lab Pro står fast vid sina ord. Konceptet med att bara ha ett tillskott för flera hälsofördelar är ganska svårt att smälta.

Låt oss börja med att förstå en mycket komplex del av vår kropp – hjärnan. Den består av cirka 86 miljarder neuroner, som arbetar tillsammans för att utföra flera funktioner under dagen.

Du kanske redan vet att den mänskliga hjärnan innehåller 80 % av en överutvecklad hjärnbark, till skillnad från alla andra däggdjur på jorden. Denna faktor tillåter oss att resonera och existerar i ett samhälle.

Men även med massor av forskning inom detta område är de flesta av våra hjärnfunktioner bortom vår egen förståelse. Så när forskare och forskare producerar nootropics, för det mesta, vet inte ens de i vilken utsträckning formeln kan fungera.

Men för att förstå detta koncept bättre bryter Mind Lab Pro ner komplexiteten i den mänskliga hjärnan i sex huvudvägar…

 1. Hjärnenergi
  Tro det eller ej, men hjärnan förbrukar 20 % av hela kroppens energi för att underhålla och hantera neuronerna. När kroppen inte kan ge den specificerade mängden energi upplever vi en hjärndimma.

  Således förbättrar Mind Lab Pro mitokondrierna för att stödja mental smidighet. Detta förbättrar användarens tankeförmåga.

 2. Hjärncirkulation (cerebralt blodflöde)
  Cerebral cirkulation innebär att upprätthålla en hälsosam balans av hjärnans närande föreningar samtidigt som skadliga neurotoxiner elimineras. Men detta flöde saktar ner med åldern, vilket leder till hjärndegeneration och andra kognitiva problem.

  Därför kan ett välformulerat nootropikum hjälpa till att syresätta hjärnan och på så sätt förbättra flödet av neuronäringsämnen.

 3. Hjärnkemi
  Neurotransmittorer är bärare av ”information” som underlättar cell-till-cell-kommunikation. Varje cell fortsätter att skicka informationen tills den kognitiva åtgärden äger rum. Således bör en kedja av neurotransmittorer upprätthålla en sund reserv av receptorer och många andra vitala enzymer.

  Varje diskrepans, i det minsta skedet, kan störa hela överföringen, vilket resulterar i felaktiga reaktioner och känslor. Det är då ”smarta” droger kan interagera med signalsubstanser för att optimera minne, humör, motivation, fokus och mer.

 4. Hjärnregenerering
  Så vi har redan konstaterat att åldrande är ett stort avskräckande medel för en välfungerande hjärna. Dessutom kan skador under hela vårt liv verka som om de har läkt vid den tiden men lämnar ofta bucklor och kommer sannolikt att orsaka problem senare.

  Men tack vare hjärnans förmåga att regenerera nya celler, känd som neurogenes, kan vi utvecklas och lära oss nya saker. Även om denna neuroregenerering kan sakta ner med åldern, kan nootropics som Mind Lab Pro hjälpa till att bibehålla cellmembranets plasticitet och underlätta en sund tillväxt.

 5. Hjärnvågor
  Hjärnans elektriska aktivitet är känd som en neurooscillation eller hjärnvågor. De fem hjärnvågsfrekvenserna är differentierade genom olika frekvenser som följer…

  Delta (0,5-3 Hz) – Detta är den lägsta frekvensen av vågor som produceras när du är i djup sömn eller utför en meditation på hög nivå.
  Theta (3-8 Hz) – Hjärnan producerar dessa vågor när du är helt avslappnad eller mediterar.
  Alfa (8-12 Hz) – Dessa vågor är dominerande när du är vaken och lugn, i ett meditativt tillstånd eller när du känner dig kreativ.
  Beta (12-38 Hz)- Denna frekvens är det vanligaste skedet när du är vaken och alert.
  Gamma (38-40 Hz)- Den högsta frekvensen av hjärnvågor bildas när du är mycket alert eller helt nedsänkt i en aktivitet. Det är då du har uppnått total koncentration. Enligt forskning kan särskilt funktionsdugliga personer med inlärningssvårigheter inte producera många gammavågor.

 6. Hjärnskydd
  De fria radikalerna och amyloiderna som finns i vår hjärna är ofta en av huvudorsakerna till hjärnans degeneration på grund av åldrande. Denna process kan dock försenas genom att konsumera nootropics för neuroprotection som ökar antioxidantkapaciteten och skyddar hjärnan från stressiga situationer.

  Även om denna faktor är ett svårt ägg att knäcka, främst för att resultaten inte är omedelbara, är det inte omöjligt. Mind Lab Pro bekämpar toxiner och bildandet av proteinkluster och modulerar inflammation för att utföra en av de viktigaste långsiktiga fördelarna med ett nootropikum.

Ingredienser Mind Lab Pro ?

Mind Lab Pro

En annan av det här nootropiska tilläggets bästa egenskaper är att företaget ger dig en komplett lista över dess ingredienser med deras exakta kvantiteter.

Så de är väldigt transparenta med vad de har inkluderat i dessa kapslar. Du kan bekvämt konsumera tillskottet enligt dina kostbehov och krav.

 1. Citicoline
  250 mg citikolin finns i varje kapsel som Cognizin. OptiNutra använder en patenterad formel för denna nootropic utan några stimulantia, som är godkända av kliniska prövningar. Detta tillskott ökar hjärncellsbildningen och ökar denna aktivitet med 26 %.

  Det ökar också hjärnans energi med mer än 13 %. Med denna ingrediens kan din hjärna reparera och regenerera celler snabbare för förbättrad återhämtning, uppmärksamhet, minnesbevarande, positivt humör och fokus.

 2. Fosfatidylserin
  I Mind Lab Pro finns den i form av Sharp PS, och den har extraherats från solroslecitin. Denna ingrediens är helt sojafri och är icke-GMO. Förutom det är det också miljövänligt.

  Enligt klinisk forskning bibehåller endast 100 mg av denna ingrediens vätskan i ditt hjärncellsmembran. Förutom det förbättrar denna ingrediens också glukosmetabolismen och reparerar skadade hjärnceller för att förbättra din mentala klarhet, långtidsminne, socialisering och ångest.

 3. Bacopa monnieri
  Denna ingrediens finns i upp till 150 mg per portion i Mind Lab Pro och är ett fullspektrumextrakt standardiserat upp till 24 % bacosider. Den har kalibrerats för att leverera 9 av de bioaktiva föreningarna av denna ört till din hjärna.

  Med hjälp av bacopa monnieri förbättras blodcirkulationen genom din hjärna, och din hjärna kan bibehålla sin kemiska syntes mycket mer naturligt. Det hjälper inte bara till minnesbevarande utan hjälper också till att behålla ny kunskap.

  Dessutom förbättrar det fokuserar tänkandet, och det är extremt fördelaktigt att studera. Det kommer att förbättra din hjärna kognitivt och slappna av under stress.

 4. Lejonmansvamp
  Här är ytterligare en organisk ingrediens i Mind Lab Pro. Denna ingrediens säkerställer en hälsosam produktion av erinaciner och hericenoner.

  Lion’s mane-svamp stimulerar nervtillväxtfaktorn och garanterar kognitiva förmågor att öka över tiden. Det hjälper också med minnesregenerering, hjärnans plasticitet, humörbalans, återkallelse och nyinlärning.

 5. Maritim tallbark
  Maritima tallar har klarat sig bra i att anpassa sig till sina vindpinade och salta miljöer. De har varit ab;e att göra det genom att producera en antioxidant som tjänar som ett skyddande komplex med barken.

  Varje portion av Mind Lab Pro innehåller cirka 75 mg i sin starkaste form. Det kan leverera upp till 95 % av proantocyanidiner för bättre blodflöde och antioxidantaktivitet i hjärnan. Det förbättrar mental förmåga och kan vända den kognitiva nedgången som orsakas av åldrande.

 6. L-tyrosin
  175 mg av ingredienserna som finns i varje portion, och det som är bra är att N-acetyl L-tyrosin är mycket lätt att konsumera och absorbera. Det är mer biotillgängligt jämfört med vanligt tyrosin.

  Ingrediensen här stöder syntesen av alla stressutarmade neurotransmittorer i din hjärna för att förbättra mental prestation. Det kan bekvämt öka din hjärna för att hantera stress och ångest, och till och med sömnbrist. Din hjärna kommer att vara i ett snabbt återhämtningsläge hela tiden.

 7. L-theanin
  Mind Lab Pro har rent L-theanin i form av Suntheanine. Det förstärker alfahjärnvågorna. Så du kommer att känna dig piggare och inte behöva hantera några nervösa effekter som är direkt relaterade till koffein.

  Varje portion av Mind Lab Pro kommer med 100 mg L-theanin som lugnar ner dina signalsubstanser som GABA, dopamin och serotonin och hjälper dig att fokusera och behålla ditt lugn.

 8. Rhodiola rosea
  Denna ingrediens har standardiserats för minst 1 % salidrosid och 3 % rosavin. Per portion hittar du 50 mg av denna ingrediens i Mind Lab Pro. Det kommer att börja påverka ditt system inom en halvtimme från din konsumtion av denna kapsel, och dessa effekter kan vara i upp till sex timmar.

  Därför är det en dosberoende ingrediens som kommer att stärka ditt fysiska och mentala motstånd mot stress. Det ökar också ett lugnt och rent tänkande även under utmanande förhållanden. Utöver det får du en bättre uppmärksamhetsförmåga och en förbättrad arbetsförmåga.

 9. B-vitaminer
  Dessa vitaminer är viktiga för din övergripande hjärnhälsa och finns i Mind Lab Pro som NutraGenesis. Detta nootropa tillskott innehåller vitamin B6, vitamin B9 och vitamin B12. De finns i valmatens mineraler och vitaminer; dessa hela livsmedel är labb-odlade och är mycket lätta att absorbera.

  Dessa vitaminer är ansvariga för att balansera ut homocysteinmetabolismen, säkerställa hjärnans kemiska syntes och bättre blodflöde. Dessa ingredienser främjar bättre humörbalans, mental prestation, ökad informationslagring med minskad kognitiv försämring.

Mind Lab Pro Rekommenderad dosering

Instruktionerna på den officiella webbplatsen rekommenderar att du tar två kapslar på morgonen eller tidig eftermiddag, helst med en måltid.

De säger att du kan öka dosen till fyra kapslar om dagen om du verkligen behöver det, men det finns en varning som säger att du inte ska ta mer än fyra kapslar under en 24-timmarsperiod.

När det gäller att potentiellt bygga en tolerans mot Mind Lab Pro, kan du ”cykla” den, ta den fyra veckor ”på” och en vecka ”off”, eller fem dagar ”på” och två dagar ”off”, som sagt på hemsidan.

Varje flaska Mind Lab Pro innehåller 60 kapslar. Det betyder att en flaska ska räcka i ungefär en månad om du håller dig till den rekommenderade dagliga dosen på två kapslar per dag.

Biverkningar av Mind Lab Pro

Mind Lab Pro är inte bara ett av de mest effektiva OTC nootropiska tillskotten, det är också ett av de säkraste.

Enligt tillverkaren är ”Alla 11 ingredienser i Mind Lab Pro säkra och tolereras väl.

Mind Lab Pro är det enda nootropiska tillskottet i sitt slag med en ren etikett: Inga konstgjorda färger, inga konserveringsmedel, inga GMO, inget gluten, inget koffein och inga tillsatser.

Även kapslarna är rena: Premium veganska NutriCaps.

Mind Lab Pro är 100 % hjärnboostande näring, med många ingredienser i uppgraderade, förbättrade potensformer som är lättare för kroppen att absorbera och använda.

Enligt den officiella webbplatsen har varje ingrediens som lagts till i Mind Lab Pro studerats kliniskt och visat sig stödja kognition på ett säkert och effektivt sätt.

Det är därför det tolereras extremt bra av nästan alla användare, med väldigt få användare som upplever några negativa biverkningar när de tar produkten.

I några få sällsynta fall fanns det några mindre rapporter om magbesvär, särskilt under de första dagarna av användning.

Men i praktiskt taget alla fall försvann dessa biverkningar efter de första dagarnas användning.

I allmänhet finns det inga negativa effekter av att ta Mind Lab Pro.

Det finns inga allvarliga risker för negativa effekter, ett bevis på tillverkarens hårda arbete för att formulera sin produkt med effektiva, säkra ingredienser.

Om du är osäker på om Mind Lab Pro är rätt för dig, bör du rådfråga en läkare innan du köper Mind Lab Pro.

Var kan man köpa Mind Lab Pro i Sverige?

Mind Lab Pro är tyvärr inte tillgängligt på apotek eller butik online som GNC, Walmart eller Amazon och eBay.

Den kommer endast att finnas på tillverkarens officiella webbplats www.mindlabpro.com.

Detta är en mycket viktig punkt att ta hänsyn till, eftersom det visar sig att detta kosttillskott har haft stor framgång .

Som ett resultat har flera förfalskningar dykt upp och har satt mångas hälsa i fara.

Å andra sidan, genom att göra ett köp på den officiella webbplatsen får du också förmåner Fri frakt om du köper Mind Lab Pro för 3 månaders leverans.

Fördelar Köp Mind Lab Pro från den officiella webbplatsen:

● Betalningar är garanterade säkra.
● Alla beställningar skickas inom 24-48 timmar
● Du måste betala det faktiska priset
● Du får 100 % naturliga och originalprodukter
● Kundservice i världsklass
● SNABB och GRATIS frakt vid beställningar över 180 USD
● 60 dagars pengarna-tillbaka-garanti
● Stort rabatterbjudande (Köp 3 + 1 flaskor GRATIS endast $207,00) + fri frakt

Mind Lab Pro Pris

Det finns för närvarande tre alternativ tillgängliga för att köpa Mind Lab Pro:

 • 1 månads leverans (1 flaska med 60 kapslar) för 69,00 USD
 • 2 månaders förråd (2 flaskor med 120 kapslar) för 138,00 USD
 • 4 månaders förråd (3 flaskor + 1 gratis flaska med 240 kapslar) för $207,00 med GRATIS leverans över hela världen

Kontakta oss här om du har några frågor om Mind Lab Pro i Sverige.